Ettevõtte jõulupidu-mida küll teha?Kairi Välling | 24.09.2024

Kus küll sel aastal ettevõtte jõulupidu korraldada ja mida selle raames teha? Meil on teie meeskonnale pakkuda tore lahendus!

Ettevõtte jõulupidu Tallinna vanalinna südames.

Kutsu oma meeskond unustamatule jõulupeole ajaloolises Tallinna Õpetajate Majas. Alustage jalutuskäiguga läbi jõulurüüs vanalinna ning Raekoja platsi jõuluturu ning oletegi jõudnud Tallinna Õpetajate Majja, kus ootab teid meeleolukas meeskonna jõulupidu.

Kohanda vastavalt meeskonna suurusele ja soovidele:

Meie juurde on oodatud kõik meeskonnad, olgu seal 5 või 150 inimest ning ürituse kulgu on võimalik Sul endal valida ja kohandada. Kombineeri omavahel praktiline töötuba/koolitus ja mõnus õhtusöök või lihtalt üheskoos ajaveetmine. Valige oma meeskonnale sobiv kombinatsioon tegevusi ja looge meeldejääv jõuluõhtu, mis ühendab lõbu ja tiimitöö.

Millist ettevõtte jõulupidu te sooviks? Vali välja kas praktiline kingituste pakkimise, makrameetehnikas jõuluehete valmistamise või meeskonnatööd arendav koolitus:
           

 

 

 

 

 

 

 

 

Ning seejärel otsusta, kas soovid tellida meie poolt ka cateringi, et nautida maitsvat jõulusööki, või soovid lühemat üritust ja katame koolituse ajaks laua hoopiski värskete piparkookide ja glögiga.

PS! Kui seekord on vaja ettevõtte jõulupidu korraldada kärbitud eelarvega, siis leiad toredad tõsimängud, mida on vahva üheskoos vanalinnas seigeldes mängida. Jahtida saab nii kummitusi, käia apteeker Melchiori radadel kui ka ühtse detektiivide meeskonnana lahendada ajaloolist Esimese Vabariigi vandenõud.

 

 

 

 

Et saaksime koostada täpselt teie meeskonnale sobiva pakkumise, võta meiega ühendust! Anna teada, kuid suur on teie meeskond ning millise töötoa või koolituse kasuks valisite ja saadame Sulle kärmelt pakkumise!

Inese Freimane

koolitusjuht
(+372) 5565 5486
inese@opetajatemaja.ee

Galerii

SaadaSaada päring