Muusika ja kunsti teema-aasta! 27.08.2024

Hea õpetaja, ka käesoleval sügishooajal on Sul võimalus osaleda põnevatel koolitustel ja lüüa kaasa võrgustike koostöös. Koolituskalender on saanud põnev ja teema-aastast lähtudes leiate sealt palju muusikaga seotud koolitusi. 

Nii seisab Sul ees võimalus osaleda häälekoolitusel, kus koolitaja Andres Köster räägib, kuidas oma hääle eest hoolitseda, et see oluline tööriist alati korras ja kasutusvalmis oleks. Külastada saab Tallinna Muusika- ja Balletikooli ja õppida juhendaja Tarmo Johannese käe alt lihtsaid helimänge ja improvisatsioone, mida töös lastega kasutada. Jätkame sügisel ka juba traditsiooniks saanud Kogemuste Kooli kohtumistega, mille raames ootab meid Endla Lasteaed ja Islandi alushariduse parimaid praktikaid jagab veebikohtumisel Tui Hirve. Saab õppida ka laulumänge Leanne Barbo juhendamisel. Ettevõtluse ning rahatarkuse õpetamisest laulude kaudu lasteaia- ja algkoolilastele jagab teadmisi meie koolitusjuht Erika Veide. Unarusse ei jää ka vaimne tervis – Elin Ots tutvustab muusika ja vaikuseminutite kasutamisvõimalusi meie vaimse heaolu hoidmiseks. 

Sellised on Tallinna Õpetajate Maja muusika teema-aasta koolitused, kuid palju väljasõite ja kohtumisi on ka võrgustike plaanides. Näiteks alustab teema-aastale kohaselt taas tööd muusika võrgustik, millega ootame kõiki muusika õpetajaid liituma. Ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetajad lähevad juba septembris külastama Rahvusarhiivi, et tutvuda erinevate haridusprogrammidega ning oktoobris külastatakse Proto Avastustehast.

Kuula taskuhäälingust, kuidas kaasata muusikat õppeprogrammi

Põnevaid väljasõite ja õppekäike jagub kõikide võrgustike plaanides, nii et leia endale sobiv võrgustik ja tutvu nende tegemistega lähemalt SIIN. 

Uudisena on meie majas valmis saanud ka e-kursused, mida on kõigil õpetajatel võimalik endale sobivas asukohas ja ajal läbida. Võttes kuulda haridusasutuste soove oleme alustuseks välja töötanud 4 ajast sõltumatut e-kursust, eelkõige silmas pidades alustava õpetaja vajadusi, kuid kindlasti leiab kasuliku infot ka juba kogenum haridustöötaja.

Edukat uut õppeaastat ja kohtumiseni koolitustel! 

Galerii

SaadaSaada päring