Trühvlite ja šokolaadi valmistamine

Miks mitte nüüd, mil väsimuse tõrjumiseks on vaja ajuvitamiini ja meeleolu tõstmist, osaleda kasulikul ja meeleolukal õnnehormoone tootval koolitusel?

Kas teate, et šokolaadis on leitud ohtralt meeleolu tõstjat türosiini ehk ajuvitamiini, mis alandab vererõhku, stabiliseerib veresuhkru taset ning aktiviseerib kilpnääret, kiirendab nõnda ainevahetust ja alandab kehakaalu. Türosiin on ka üheks lähteaineks n-ö õnnehormooni ehk serotiini tekkimisele organismis, mis reguleerib und, näljatunnet, meeleolu kõikumisi, söömisel küllustunde tekkimist ja teeb reipamaks.

See on praktiline koolitus, mis on kasulik ja sobib suurepäraselt ka argipäevarutiini meeleolu tõstmiseks. Mõnusas seltskonnas jagame kasulikke nõuandeid ja õpime šokolaadi ja trühvleid valmistama. Koolitusel tutvume toorainetega, kuuleme huvitavat ajaloost ja voolime meile meelepärastest lisanditest trühvleid ning pakime need ka kaasa.

kursuse detailid

Koht:
Tallinna Õpetajate Maja, Vene 5, Vürtsituba või mujal
Hind:
Hind sõltub koolituskoha ja teemade valikust, koolituse kestvusest ja inimeste arvust.
Grupi suurus:
Soovitavalt alates 10 inimest
Lisainfo:
Tiiu Paas, tel 615 5162, 554 8856, tiiu@opetajatemaja.ee