Sushi valmistamine kodusel viisil

Kas tahad üllatada oma peret ja sõpru omavalmistatud sushiga? Kas kuuldes sõna sushi meenub sulle vaid toores kala? Koolitusel saad teada, et tegelikult kuuluvad sushi toitude hulka erinevad veiniäädikaga maitsestatud riisist road, mille koostises on vahel ka toores kala, kuid mitte alati.

Koolitusel saad põhjaliku ülevaate sushi ajaloost, toorainetest ning sushi valmistamise protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Saad teada, et sushi ajalugu ulatub 7. sajandisse, mil valmistati kala kääritades Nare-zushit. Koolitusel õpime valmistama sushitoite ja tutvume ka Jaapani toidukultuuri ning harjumustega. Koos sushimeistriga valmistame toidud, tunneme rõõmu isetegemisest. Kui sushi valmistamine selge, hellitame maitsemeeli ja naudime vastvalminud hõrgutisi. Iga osaleja saab enda poolt valmistatud ning ülejääva sushi koju kaasa.

kursuse detailid

Koht:
Tallinna Õpetajate Maja, Vene 5, Vürtsituba või mujal
Hind:
Hind sõltub koolituskoha ja teemade valikust, koolituse kestvusest ja inimeste arvust.
Grupi suurus:
Soovitavalt alates 10 inimest
Lisainfo:
Tiiu Paas, tel 615 5162, 554 8856 või tiiu@opetajatemaja.ee